Samenwerking tussen de Power Progress Comunity en ACube Systems

De Power Progress Community stelt nu haar samenwerking met ACube Systems voor. ACube is een Italiaans bedrijf met ervaring met het fabriceren van PowerPC systemen en moederborden. ACube heeft als sinds het begin toegestemd om ons moederbord te fabriceren en we zijn hen dan ook dankbaar om ons transparant en open te zijn met het project, zoals het hoord bij open-source hardware. Anders zouden we de technische details van het project niet kunnen delen.

Power Progress Community collaboration with Acube Systems

ACube is tot dusver het enige bedrijf waar we mee samenwerken. We zouden deze samenwerking later willen  uitbreiden naar andere associaties en organisaties die onze waarden en doelen delen.

De Power Progress Community is een non-profit samengesteld door vrijwilligers die in de geest werken van open en vrij hard- en software. Het doel van onze organisatie is niet het verkopen van producten, maar het samenstellen van een groot genoege interessegroep om een fabricant aan te sporen het product te bouwen, de PowerPC Notebook is daar een voorbeeld van. Hiervoor zijn we aan het werken aan een crowdfunding campagne om het ontwerpen van de laptop te financiëren, samen met de eerste prototypes. De bedoeling is ook om open-source ontwikkelaars aan te sporen het PowerPC platform te ondersteunen.

ACube Systems S.r.l. is een authoriteit in de PowerPC wereld en is opgericht in januari 2007. Het hoofdoel van ACube is om innovatieve software en hardware te ontwikkelen dankzij hun in-house R&D team.

 

Subscribe to our Newsletter

Term & Conditions *

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.